Astri Riddervold

Astri Riddervold er en av landets absolutt ledende fagfolk på norske mattradisjoner og matkultur. Det var opprinnelig hennes magistergradsavhandling i etnologi som dannet utgangspunkt for boken Konservering av mat, som utkom første gang i 1993.

Astri Riddervold har i en årrekke drevet forskning, studier, kurser og foredrag om våre matkonserveringstradisjoner. Hennes unike bakgrunn som både kjemiker og etnolog er uovertruffen i denne sammenheng.

Astri Riddervold ble, som den aller første, i 1995 tildelt Ingrid Espelid Hovigs pris, for formidling av matkultur. Astri Riddervold har to ganger vært innstilt som æresdoktor ved to ulike læresteder.

Titler i salg

Kategori

Format

Språk

Alder

  • Drikkeskikker av Astri Riddervold (Innbundet)

    Drikkeskikker

    Nordmenns drikkevaner gjennom 1000 årAstri Riddervold
    Bokmål2009Innbundet
    399,–
    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.